Begagnat

Vi byter in instrument, ljud- och ljusutrustning.

Ny & begagnad utrustning

Vi byter in instrument, ljud- och ljusutrustning. Det gör att vi kan erbjuda en hel del begagnade prylar och även nya. 

I vår butik i Ardala hittar du begagnade och nya högtalare, förstärkare, ljusmixer och mycket mer. 

Nytt & begagnat

Vi har all utrustning för evenemang och scenproduktion som kan tänkas behöva. Vi erbjuder en omfattande tjänst som inkluderar både ny och begagnad utrustning för att möta alla dina behov. Vårt sortiment sträcker sig från toppmodern teknik till pålitlig begagnad utrustning för mindre evenemang eller budgetvänliga projekt.

Oavsett om du är ett etablerat produktionsföretag eller planerar ditt första evenemang, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativ utrustning och professionell service. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att skapa minnesvärda och imponerande upplevelser på scenen.

Kontakta oss!

Om du söker något som inte finns i butiken? 
Ring oss så löser vi det!

Tel. 0705 – 40 27 27 

Vi erbjuder både nya och begagnade högtalare, förstärkare, ljusmixer och mycket annan ljud- och ljusutrustning för evenemang och scenproduktion.

Vi har både begagnad och ny utrustning tillgänglig i vår butik i Ardala.

Absolut, om du söker något specifikt som inte finns i vår butik kan du kontakta oss på telefonnummer 0705 – 40 27 27 så hjälper vi dig att lösa det.

Vår utrustning passar för olika typer av evenemang och scenproduktioner, oavsett om det är stora evenemang eller mindre projekt. Vi har utrustning för allt från professionella produktioner till budgetvänliga projekt.

Ja, vi strävar efter att leverera högkvalitativ utrustning och professionell service. Vi erbjuder också garanti och support för den begagnade utrustningen vi säljer.

Bli kontaktad